Menu Sluiten

Hernán

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Hernán
 Geboortedatum   1-1-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix Siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Helaas is ook Hernán een geval van “in de steek gelaten”. Hij is gevonden op straat, hij liep doelloos achter mensen aan. Er was een duidelijke markering van een halsband in zijn nek. Hernán moet in een huis geleefd hebben.

Hij is een hele lieve kat. Sociaal, knuffelig, hij vraagt om knuffels. Hij zoekt een mens die onvoorwaardelijk van hem houdt. Hij is wat aanmatigend naar andere katten, om die reden zoeken we een huisje waar hij alleen kan wonen. Maar, niet hele dagen alleen zijn. Daar is hij te sociaal voor.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie, reis naar Nederland.

Voor Hernan is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €30,49. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   mee. binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  liever niet
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €250