Home » Haku is Geadopteerd

Haku is Geadopteerd

Haku is gevonden op de weg richting het stadje Murada, een gebied bij Orihuela. Haku is een lekker actief en speels hondje. Zodra hij je ziet, rent hij naar je toe om je te begroeten en spelen. Haku is een klein middenmaatje van ongeveer 12 kilo, hoewel hij wel een kilo of misschien 2 aan mag komen. Hij gedraagt zich nog een beetje als een puppy, hij is blij en speels. Hij moet nog lekker rennen en spelen maar hij kan ook al mooi aan de lijn lopen. Hij kan goed overweg met andere honden, katten en is ook geschikt voor een gezin met kinderen.

Het gastgezin van Haku is heel lief met hem, lekker wandelen, spelen met vriendjes en vooral zijn vriendinnetje in het fostergezin. Hij kan prima overweg met kinderen, andere honden, katten het is echt een lief dier. Op veel fotos staat Haku met een dikke dubbele lijn. Het gastgezin is altijd heel voorzichtig met de hondjes en dat waarderen wij! Maar Haku is een blij ei en wij zijn er niet bang voor dat hij zal proberen zich uit zijn halsband of tuig te wurmen. En adoptant wordt wel verzocht de eerste periode goed veilig met de dieren om te gaan. Dat wordt verder besproken tijdens de intakeprocedure.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Haku is Geadopteerd
Geboortedatum
23-03-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
middenmaat, ca 12 kg
Gezondheid
goed 4D test en Leishmania onderzoek uitgevoerd
Karakter
energiek, blij, lief, speels, sociaal
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram