Home » Grizou

Grizou

Grizou is een speelse, knuffelige jongen. Hij houdt van buikje aaien en hij is een echte zonaanbidder. Hij kan uren en uren luieren in de zon. Lekker slapen, hij geniet ervan. Hij is ook dol op andere katten. Hij wil echt graag een kattenvriendje. Hij heeft graag een mooie krabpaal, hij wordt er echt blij van. Spelletjes spelen met zijn kattenvriendjes, dat is ook een grote hobby van hem. Grizou kan gekoppeld worden maar ook een eigen kattenvriendje meenemen.

Hij komt van een plek behoorlijk ver buiten de stad. Toen hij ongeveer vijf maanden oud was stal hij eten van een man met psychische gezondheidsproblemen die de hele dag op de marktplaats was. Mensen daar weten dat de man agressief is. De man sloeg Grizou zo hard. Hij brak zijn staart, zijn been, zijn heupen waren uit positie. Het kereltje moest twee operaties ondergaan om de boel weer op zijn plek te krijgen. Zijn staart is geamputeerd. Hij kreeg een operatie om zijn heupen en been te herstellen. Het werd in verschillende klinieken uitgevoerd. Na al die operaties kwam hij thuis, bij onze rescuer. Hij had gelukkig snel door dat hij nu veilig was. Hij ontwikkelde zich snel tot een gelukkig diertje. Hij is grappig en speels.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Grizou
Geboortedatum
21-05-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed, mist zijn staart
Karakter
Lief, speels, grappig, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram