Menu Sluiten

Gloria

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Gloria
 Geboortedatum   13-8-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, temperamentvol
 Land van herkomst   Spanje (C)

Gloria is een lief meisje. Ze heeft wat temperament. Ze heeft een andere kitten of kat om zich heen nodig om een gelukkig poezenleven tegemoet te gaan.

Gloria liep in haar eentje op een rotonde buiten het dorp Casatalla. Vlak bij de snelweg. Iemand heeft haar opgepakt en zo is ze in het asiel terecht gekomen. Gloria had geluk. Ze mocht in opvang bij een vrijwilligster die al een aantal kittens in opvang had. Zo kreeg Gloria een boel vriendjes om mee te spelen. Ze was ook dikke maatjes met Elvis die al in Nederland is.

Gloria is een pittig meisje, ze is lief en speels. Ze vindt het leven een feestje samen met de andere kittens in de opvang. Ze mogen daar vrijwel alles en dat doen ze dan ook. Gloria is heel sociaal met mensen. Een leuke kitten.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-