Home » Gina is Geadopteerd in Duitsland

Gina is Geadopteerd in Duitsland

Bio

 Naam   Gina
 Geboortedatum   31-7-2012 (geschat)
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   pointer
 Grootte   klein (45cm)
 Gezondheid   wordt onderzocht
 Karakter   angstig, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje
Op het moment dat wij Gina online zetten, wordt ze nog volop onderzocht. Je mag altijd een email vragen voor een update. info@stichting-zilver.eu. Ze moet eerst aansterken voor ze goed onderzocht, gesteriliseerd en gechipt kan worden.
 
Gina zat in haar eentje opgesloten in een klein omheind stukje op de harde grond. Ze had vies water en verder geen comfort. Ze was sterk vermagerd, zat onder de vlooien en teken, ze was heel erg bang en ze had bloedarmoede. Ze is uit de ellende weggehaald en zit nu in het asiel. Na een paar dagen in het asiel was er al een duidelijke verandering en nu na anderhalve week (10-8-2019) komt ze al voorzichtig een knuffel halen. Gina moet nog aansterken voordat ze gesteriliseerd en getest kan worden. Op de dag van binnenkomst heeft de dierenarts geprobeerd bloed af te nemen voor een test, maar er kwam geen bloed. Gina krijgt extra eten en ze ziet er al iets beter uit. 
 
Voor Gina zoeken we over een tijdje een lieve, ervaren familie die haar niet teveel alleen laat en haar voldoende knuffels geeft die ze in haar "vorige" leven niet gehad heeft.


Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius, Europees paspoort, sterilisatie, bloedonderzoek, vlucht naar Nederland.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, wordt gedaan voor vertrek uit Spanje
 Gechipt   nee, wordt gedaan voor vertrek uit Spanje
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram