Menu Sluiten

Georgia is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Georgia
 Geboortedatum   1-3-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   verlegen, lief
 Land van herkomst   Spanje

Georgia is samen met haar broertje gevonden op straat. Ze waren toen ongeveer 2 maanden oud. Haar kleine broertje is inmiddels geadopteerd in Spanje, maar helaas spendeert Georgia haar dagen in het asiel. Ze is een wat verlegen katje als ze je nog niet kent. Ze houdt niet van harde geluiden en herrie om zich heen. Dan is ze snel angstig. Maar, geef haar de tijd om aan haar nieuwe situatie te wennen, dan wordt ze heel lief en knuffelig. Ze is dus geen starterskat.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland en indien mogelijk castratie.

Voor Georgia is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,16. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €190,-