Home » George - 3 (Bulgarije)

George - 3 (Bulgarije)

George heeft een fijn maatje, hij is een kilo of 11. Hij is heel aardig en vriendelijk, maar mogelijk heeft hij na de reis naar Nederland een paar dagen nodig om bij te komen en om te wennen aan nieuwe mensen. Zodra hij zich ontspant is hij een heel gezellige hondenvriend. Hij speelt graag met de katten en honden en is ook blij als hij kinderen ziet.

George verscheen opeens in een Bulgaars dorpje op straat. In dat dorpje woont een oudere man, hij is dol op dieren, maar heeft weinig hulp in de omgeving. De meeste mensen zijn daar gruwelijk tegen straatdieren. Ze zien ze als ongedierte en behandelen ze ook zo. De man probeert ze te helpen. Hij werkt voor één van de vrienden van onze rescuer en heeft maar weinig geld om van te leven. Hij leeft in armoede en wat hij heeft deelt hij met de dieren. Hij kan zich weinig permitteren. De vriend vroeg onze rescuer om hulp om deze man te helpen. Om zijn dieren te helpen. De man heeft kooien gebouwd in zijn tuin. Hij heeft drie honden mee naar huis genomen en die wonen daar. De man kan de honden met de beste wil van de wereld niet houden, maar hij doet zijn best goed voor ze te zorgen. Het is niet de beste plek in de wereld maar ze zijn in ieder geval veilig. Ze worden niet uitgelaten, dat zijn ze dan waarschijnlijk ook niet gewend. Een adoptant zal ook George moeten helpen bij de opstart. Met hulp van onze lieve rescuer is George reisklaar gemaakt. Zijn prikjes en castratie zijn netjes in orde.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
George - 3 (Bulgarije)
Geboortedatum
21-07-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 11 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Vriendelijk, afwachtend in het begin, speels
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram