Home » Galaxia

Galaxia

Galaxia verscheen op een dag voor het stadhuis van het Spaanse stadje Orihuela. Ze probeerde binnen te komen en een van de ambtenaren zag haar en bracht haar naar het asiel. Galaxia is een zeer volgzame en aanhankelijke kat, ze is een beetje verlegen maar erg braaf. Ze vindt het heerlijk om je lichaam tegen je benen te wrijven en je te volgen waar je heen gaat. Ze houdt ervan om geaaid en gestreeld te worden, maar ze houdt er niet van om van de grond te worden opgepakt om in haar armen te worden gehouden, ze moet zich veilig voelen met haar pootjes op de grond. Maar als ze je aan het luieren bent, komt ze bovenop je zitten en liggen om te knuffelen. Galaxia is onderdanig naar andere katten, ze kan met iedereen goed overweg, ze speelt en slaapt graag met ze. Ze is bijvoorbeeld goed bevriend met Andreíta.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Galaxia
Geboortedatum
01-05-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, sociaal, onderdanig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja, niet te jong
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram