Home » Gab

Gab

IMG_3792
IMG_3563
IMG_3562
IMG_3561
IMG_4481
IMG_4481
previous arrow
next arrow
IMG_3792
IMG_3563
IMG_3562
IMG_3561
IMG_4481
IMG_4481
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Gab
 Geboortedatum   24-11-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   ca 35 cm
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, mensgericht
 Land van herkomst   Roemenië (L)

Gab is een vriendelijke en mensgerichte junior. Het is een middenmaat hondje en hij zal prima in een gezin kunnen functioneren. Hij kan samen met honden en katten. Hij houdt niet zo van alleen zijn, we zoeken dan ook een mens dat veel thuis is voor hem, of waarbij hij vaak mee mag. En we geven je ook graag de tip dat er altijd wel leuke studenten zijn die voor een paar euro bij je op willen passen terwijl ze zitten te studeren. Alleen zijn moet je altijd opbouwen, maar bij Gab verwachten we dat het geen ster wordt in dit onderdeel. Hij is familie van Greta en Fia.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Kenmerken

 Is al in Nederland   Nee
 Gesteriliseerd   Ja
 Gechipt   Ja
 Buitenruimte nodig   Nee
 Kan met kinderen   Ja
 Kan met andere honden/td>  Ja
 Heeft andere hond nodig   Nee
 Kan met katten   Ja
 Adoptiekosten   425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram