Home » Fudge

Fudge

Fudge is een lieve leuke speelse jonge knul. Hij is altijd bezit om iemand te zoeken waar hij lekker mee kan spelen. Zijn favorieten zijn een mens en zijn broertje Funky. Hij is dol op heel veel soorten spelletjes. Speeltjes, samen met mensen, met een andere kat, hij geniet ervan. Het is een actief en energiek knulletje. Hij is heel sociaal en super knuffelig. Het moment dat je je hand op hem legt gaat hij spinnnen. Hij draait zich om zodat je lekker zijn buikje kan aaien. Je kunt hem knuffelen, aaien, hij vindt het allemaal geweldig.

Drie kittens, Funky, Fudge en Ferdi, zijn ziek op straat gevonden. De mensen die ze voerden waren al oud en zij legden aan de rescuer uit dat de moeder verdwenen was. De kittens moesten zichzelf zien te redden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Fudge
Geboortedatum
15-08-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Speels, sociaal, actief
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Funky
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram