Menu Sluiten

Frenkie

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Frenkie
 Geboortedatum   10-5-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Frenkie is gevonden door iemand in het dorp en die persoon wist niet wat ze ermee aan moest. Zo´n klein ventje in z’n eentje, op straat. Ze vroeg het asiel om hulp. Frenkie kwam in het asiel en hij ging in het quarantaine hok. Het was heel een zielig hoopje. Hij was sociaal, dus moet hij uit een huis komen, maar niemand heeft naar hem gevraagd. De vrijwilligers gingen wel bij hem zitten, maar toch was hij heel veel alleen. Inmiddels zit Frenkie in de kittengroep en vindt dat reuze gezellig. Hij kan prima opschieten met de andere kittens en speelt heel gezellig met ze. Er is altijd wel iemand om mee te spelen. Onlangs waren er kinderen in het asiel en dat vond Frenkie geen probleem. Hij kan dus met alles en iedereen. Of hij met honden kan hebben we nog niet getest maar hij is nog zo klein en we verwachten daar geen problemen mee.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-