Menu Sluiten

Fox

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Fox
 Geboortedatum   12-9-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   podenco
 Grootte   groot (60cm)
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig
 Land van herkomst   Spanje

Fox is gevonden in zijn eentje ronddolend op straat. Iemand heeft hem gevangen en mee naar huis genomen. Bij diegene is hij een paar dagen thuis geweest. Fox was broodmager.

Nu is hij in het asiel. Fox krijgt stukje bij beetje vertrouwen in de vrijwilligers. Hij is nog erg op zijn hoede, maar als je rustig zit en hem naar je toe laat komen begint hij toch wel aan je te snuffelen. Als je niet te snel je hand naar hem uitsteekt maar rustig aan doet laat hij zich ook aaien. Fox is er nog niet zo lang en we hebben het vertrouwen dat het wel goed komt met deze leuke knul. Hij kan prima overweg met andere honden.

Inmiddels is Fox gearriveerd in Nederland en wat doet hij het knap! Fox is absoluut nog niet helemaal klaar, maar hij is veel minder angstig dan we gedacht hadden. Hij is vriendelijk, zachtaardig en welwillend. Hij moet van alles leren, maar het is echt een lief dier. In de opvangroedel trekt hij zich voornamelijk op aan de grote rustige berghond. Hij voelt zich duidelijk bij hem op zijn gemak. We zoeken dan ook een huis met een stabiele rustige hond.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius, Europees paspoort, castratie, test (resultaten volgen nog), vlucht naar Nederland

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   ja
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €275,-