Home » Figaro is Geadopteerd

Figaro is Geadopteerd

FIGARO 01
FIGARO 02
FIGARO 03
FIGARO 04
FIGARO 05
FIGARO 06
FIGARO 07
FIGARO 08
FIGARO 09
previous arrow
next arrow
FIGARO 01
FIGARO 02
FIGARO 03
FIGARO 04
FIGARO 05
FIGARO 06
FIGARO 07
FIGARO 08
FIGARO 09
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Figaro
 Geboortedatum   12-4-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Toen Figaro binnen kwam in het asiel was hij schilferig. Hij werd getest op schimmel maar de utislagen waren negatief. Hij kwam binnen samen met een andere poes die hetzelfde had. De katten werden gescheiden en de schilfers verdwenen. De conclusie is dat het schilfers van stress waren, de katten mochten elkaar niet.

Figaro is lief en knuffelig en hij kan het goed vinden met Dalie en de andere katten in zijn verblijf.

Figaro is naar het asiel gebracht door zijn eigenaar. Hij verloor zijn baan en moest terug gaan naar zijn ouderlijk huis. Zij wilden de katten niet in huis hebben,

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram