Home » Ferdy is Geadopteerd

Ferdy is Geadopteerd

Ferdy is een hele rustige, luie kat. Hij geeft de voorkeur aan luieren, eten en knuffelen. Hij houdt van aandacht, knuffels en kusjes. Hij houdt er alleen niet van om opgetild en vastgehouden te worden. Hij houdt ook niet van nagels knippen, maar wie is dat wel vraag je je als poes af. Hij is een beetje onhandig. Hij beweegt als een grote teddybeer. Zijn twee broertjes zijn meestal samen, maar Ferdy is het liefst alleen. Hij heeft echt de voorkeur aan de zen modus, boven rennen, spelen en springen.

Het enige wat we weten over zijn achtergrond is dat hij met zijn twee broertjes is gevonden. Ze leefden heel ziek op straat. De mensen die ze voerden waren oud en ze vertelden dat de moeder al een lange tijd geleden was verdwenen en dat de poesjes zichzelf redden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Ferdy is Geadopteerd
Geboortedatum
15-08-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix langhaar
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, lui, solist
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja, mits rustig
Kan met andere katten?
Niet teveel
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
275,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram