Home » Evarista is Geadopteerd

Evarista is Geadopteerd

Evarista werd samen met haar broer Ezequiel gevonden toen ze nog baby's waren. Ze werden alleen gevonden in een boomgaard, zonder hun moeder. Ze moesten nog flesvoeding krijgen, maar ze wisten te overleven, dankzij de goede zorgen van de kattenverzorgster in het asiel. Evarista is een kitten met ataxie, ze heeft een beetje coördinatieverlies bij het lopen, maar ze kan rennen en springen. Ze is heel lief, super afhankelijk van mensen, sociaal en aanhankelijk. Ze zoekt altijd naar haar mensen om liefkozingen te ontvangen en achtervolgt je om je aandacht te trekken. Ze is schattig.
Evarista kan goed overweg met andere katten, ze is onderdanig en vriendelijk. Maar ze houdt niet van katten die hard spelen omdat ze zich door haar ataxie niet goed kan verdedigen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Evarista is Geadopteerd
Geboortedatum
01-09-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed, lichte vorm ataxie
Karakter
Lief, sociaal, onderdanig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram