Menu Sluiten

Era is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Era
 Geboortedatum   21-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, één oog beschadigd
 Karakter   knuffelig, rustig, lui
 Land van herkomst   Bulgarije

Era is een gezonde poes. Ze is gevonden met een beschadigd oog, ze heeft er geen last van. Ze is een ongelofelijke knuffel. Ze blijft om knuffels vragen. Verder is ze rustig, slaapt graag, dol op eten en dus knuffelen.

Era is hoogzwanger gevonden langs de kant van een drukke weg. Ze kon niet op de normale manier bevallen, de kittens zijn door de dierenarts op de wereld gezet. Het zijn hele lieve kittens geworden, Era is een held van een moeder. Ze was heel lief en zorgzaam voor haar kroost.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €23,15. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-