Home » Elvis – 3 is Geadopteerd

Elvis - 3 is Geadopteerd

Elvis 1
Elvis 2
Elvis y Kira
previous arrow
next arrow
Elvis 1
Elvis 2
Elvis y Kira
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Elvis
 Geboortedatum   1-7-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, rustig, lief
 Land van herkomst   Spanje (2)

Elvis is de broer van Kira. Het is een leuk jong mannetje. Ze liggen graag gezellig bij de fostermensen in bed te slapen. Ze zijn dol op knuffelen. Elvis is wat rustiger dan zijn zusje en blijft wat meer bij je zitten. Ze spelen graag samen. 

Elvis en zijn broertjes en zusjes zijn geboren in een verlaten tuin in het centrum van een klein stadje. Gelukkig mochten Elvis en Kira naar een gastgezin. Ze hebben niet in het asiel gewoond. Ze zijn goed gesocialiseerd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Kira
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram