Home » Dorito is Geadopteerd

Dorito is Geadopteerd

Dorito5
Dorito6
Dorito4
Dorito3
Dorito2
Dorito1
previous arrow
next arrow
Dorito5
Dorito6
Dorito4
Dorito3
Dorito2
Dorito1
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Dorito
 Geboortedatum   20-3-2011
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix pinscher
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed, hou er rekening mee dat het een oude hond is
 Karakter   Lief
 Land van herkomst   Spanje (1)

Je zal maar een klein oud mannetje zijn en op je oude dag in een asiel belanden. Dorito heeft geen boventanden meer, hij heeft nog wat ondertanden. Hij heeft een prachtig oud mannenkoppie en hij is één bonk liefde. Hij is negatief getest op Leishmania, een ziekte die vaak voorkomt in zijn regio. Hij is gevonden en zat onder de wormen, vlooien en teken. Het was een hoopje ellende. Gelukkig belandde hij in goede handen in een veilig asiel. Dat was zijn redding, in die omgeving zitten ook dodingsstations. Dorito probeert zijn asiel kennel schoon te houden. Hij deelt zijn hok met een hondje genaamd Thelma, dat gaat prima. Hij is dol op wandelen en aandacht.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Kenmerken

 Is al in Nederland   vanaf 20-4-2023
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   375,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram