Home » Dorian is Geadopteerd

Dorian is Geadopteerd

Bio

 Naam   Dorian
 Geboortedatum   1-4-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees, ragdoll of soortgelijk
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, iets angstig
 Land van herkomst   Spanje
Dorian is met zijn broertjes en zusjes voor de deur van een vrijwilligster in de wijk bij het asiel gezet. Op een zaterdagochtend stond er opeens een kleine transportbox bij haar. Daar zaten ze met z´n vijven in. Ze zijn naar het asiel gebracht en waren doodsbang. 
Na twee maanden kwamen ze wat los, maar het is duidelijk dat ze veel te vroeg bij de moeder zijn weggehaald en ook niet goed door mensen zijn gesocialiseerd. De vrijwilligers in het asiel met ze aan het werk.
 
Dorian is een rustige, nog wat angstige kat. Hij zoekt een rustig huisje waar hij op zijn gemakje kan acclimatiseren en waar hij niet perse opgepakt wordt. Hij komt wel los, maar het duurt even.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie, vlucht naar Nederland.
 
Voor Dorian is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27.36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ouder dan 12 jaar en rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €175,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram