Home » Domingo - 2 is Geadopteerd in Spanje

Domingo - 2 is Geadopteerd in Spanje

IMG-1922
IMG-1924
IMG-1930
IMG-1933
IMG-1934
previous arrow
next arrow
IMG-1922
IMG-1924
IMG-1930
IMG-1933
IMG-1934
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Domingo
 Geboortedatum   11-5-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, knuffelig, onafhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Domingo is een lieve, vriendelijke, knuffelige kat. Hij is onafhankelijk en heeft niet echt een kattenvriendje nodig. Hij zou het beste overweg kunnen met een onderdanige kat. Hij vind de kinderen die op bezoek komen in het asiel leuk. Hij wil graag bij ze zijn. Door ruimtegebrek leeft hij samen met andere katten, maar het is niet zijn voorkeur.

Domingo is gered door een vriend van het asiel die hem vond op straat. De vriend was de hond aan het uitlaten en werd door Domingo tegen de benen gekroeld. Hij vroeg om knuffels en aandacht en trok zich niets aan van de hond. Hij is een jonge, vriendelijke, knuffelige en aanhankelijke kat die alle spelletjes die hem aangeboden worden leuk vindt. Bovendien heeft hij een levendige uitstraling en een beetje ondeugend, en zijn staart heeft een ietwat eigenaardige vorm omdat het lijkt alsof hij op een gegeven moment een ongeluk heeft gehad waardoor hij die vorm heeft gekregen, maar hij doet helemaal geen pijn , het is gewoon nog een kenmerk van zijn uiterlijk.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdratge, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram