Home » Doly is Geadopteerd

Doly is Geadopteerd

Doly is één van de kindjes van moeder Chara en waarschijnlijk papa Chipy. De familie hondjes woonde in bij een arme familie. Zij vertrokken, de hondjes achterlatend. Ze belanden in het gemeenteasiel en daar is het gewoon gevaarlijk voor ze. Onze vrienden van de rescue in Kazanlak nam ze met zich mee. Ze zijn daarmee een stuk veiliger dan in het grote asiel waar alle honden gewoon door elkaar heen lopen. De pups, maar ook de kleine papa en mama maken daar geen schijn van kans. We verwachten dat de hondjes niet veel groter worden dan een kilo of 4 - 5, maar we kunnen dat nooit helemaal garanderen.

Uit de opvang in Nederland. Doly is een leuke blije pup geworden dankzij de inzet van onze lieve rescuers in Bulgarije en het gastgezin in Nederland. Ze speelt graag haar puppenspel, is dol op knuffelen met haar fostermensen. Maar natuurlijk hoort ze gewoon in een echt eigen huisje. In haar gastgezin leeft ze samen met nog twee honden. Een pincher en een dobberman. Ze gaat prima met ze om. Ook op straat heeft ze geen problemen met andere dieren en ze loopt al lekker mee aan de lijn. Het is nog wel een jong meisje dus ze mag nog geen urenlange wandelingen maken. Hou bij een pup aan, 5 minuten per maand oud, of een minuut per week dat ze oud zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Doly is Geadopteerd
Geboortedatum
02-08-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, Ca 5 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Heel lief, leuk en gezellig
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram