Home » Doddle wordt voorlopig Niet Geplaatst

Doddle wordt voorlopig Niet Geplaatst

Doddle is een geweldige hond, maar er is iets mis met hem. Zolang wij hem onderzoeken wordt hij niet geplaatst en worden er geen aanvragen in behandeling genomen.

Doddle is een sociale en vriendelijke knul. Hij houdt van alle mensen en vooral van aandacht. Hij geniet van aaitjes en knuffeltjes. Hij is gewend aan het leven in een huis. Zijn eigenaar bracht hem naar het asiel met de opmerking "ik wil hem niet meer". En daar zat hij dan, in een vol asiel waar eigenlijk geen ruimte voor hem is en waar hij niet gezien zal worden.

In Nederland aangekomen werd Doddle heel erg ziek. We hebben hem om die reden voorlopig uit de plaatsing gehaald. Zijn leven is in gevaar, we zullen er alles aan doen wat we kunnen om hem beter te maken. Deze lieverd verdient onze steun. Als jij hem ook wil steunen, help ons dan met een financiele bijdrage. NL32 ABNA 0857 4555 40 tnv Stichting Zilver ovv Doddle of wordt maandelijks donateur.

Doddle op TikTok: Klik hier

Doddle wordt voorlopig Niet Geplaatst