Home » Dida blijft in Spanje

Dida blijft in Spanje

Dida IMG_7927
Dida IMG_7926
Dida IMG_7931
Dida IMG_7933
Dida IMG_7934
previous arrow
next arrow
Dida IMG_7927
Dida IMG_7926
Dida IMG_7931
Dida IMG_7933
Dida IMG_7934
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Dida
 Geboortedatum   29-9-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   wat angstig in haar kennel
 Land van herkomst   Spanje (3)

Via de politie kreeg het asiel een oproep om naar een huis te gaan in de campo. Er waren nieuwe mensen komen wonen. Alleen hadden de vorige bewoners 6 volwassen katten achtergelaten…. Of het asiel die wilde komen ophalen. Dat is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Je trekt gewoon de deur achter je dicht en laat de katten als waardeloos achter.

Dida behoorde tot dit groepje en kwam met haar huisgenoten (Cesar, Abby, Alfry, Benjamin en Barney) in het asiel. Benjamin en Barney hebben gelukkig een huisje gevonden in Spanje. Nu zijn er nog vier van de zes die op zoek moeten naar een nieuw huisje.

Dida was eigenlijk degen die het meest te lijden had onder al deze wisselingen. Ze is het liefst wat op haar zelf, maar we denken dat ze bijtrekt als ze in een rustig huisje is. Ze wil het liefst rust. Dida deelt haar kennel met andere katten en houdt zich graag wat afzijdig. Ze ligt rustig in een kattenhuisje en laat iedereen in zijn/haar waarde.

Dida laat zich aaien, maar momenteel zoekt ze zelf nog geen contact. Als je haar op haar koppie aait vindt ze dat eigenlijk best fijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee (tenzij ouder en rustig)
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram