Home » Diana - 2

Diana - 2

Diana is een vriendelijke, rustige en vriendelijke hond. Ze vertrouwd mensen. Ze is dol op de aandacht van mensen en ze is dol op aaien en aanhalen. Ze is nog niet gewend aan het wandelen aan de lijn, de honden in dit gastgezin lopen vrij in de tuin. Ze zijn daarmee gewend aan het leven in een huis en tuin. In ieder geval veilig van de gevaarlijke straten. Ze kan solo verhuizen, maar ook gekoppeld worden aan een andere hond of een broertje of zusje meenemen.

Een oude dame had 16 honden. De meesten kwamen uit dezelfde familie en hadden dezelfde ouders. De vrouw had zelf helemaal geen familie. Ze was alleen op de wereld. Nu is de oude dame ziek en ze is bezorgd om de dieren die bij haar wonen. Ze vroeg om hulp aan onze rescuer om de honden te herplaatsen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Diana - 2
Geboortedatum
04-04-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 9kg, dik
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, rustig, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, is wandelen in een tuin gewend
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram