Menu Sluiten

Denver is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Denver
 Geboortedatum   17-5-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Denver en Tokio werden gevonden op straat in het dorp. Niemand in de buurt en ook geen moederkat. Ze waren toen twee maanden oud. Het asiel werd gebeld en is ze gaan halen. 

Inmiddels is Tokio geadopteerd in Spanje, Denver zoekt nog een huisje. Hij is erg speels en sociaal en hij wil graag met een ander vriendje of vriendinnetje samen. 

Hij deelt zijn kennel nu met Chili en Pepper. Denver is een slim kereltje, sociaal met andere katten. Hij kan met kinderen en het asiel verwacht ook geen probleem met honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-