Home » Denisa is Geadopteerd

Denisa is Geadopteerd

Bio

 Naam   Denisa
 Geboortedatum   1-4-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix siamees / ragdol
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, wat angstig
 Land van herkomst   Spanje
Denisa is met haar broertjes en zusje voor de deur van een vrijwilligster in de wijk bij het asiel gezet. Op een zaterdagochtend stond er opeens een kleine transportbox bij haar. Daar zaten ze met z´n vijven in. Ze zijn naar het asiel gebracht en waren doodsbang. Nu ruim twee maanden later, komen ze wat los, maar het is duidelijk dat ze veel te vroeg bij de moeder zijn weggehaald en ook niet goed door mensen zijn gesocialiseerd. De vrijwilligers zijn aan het werk met ze. 
 
Denisa is een rustige, nog wat angstige kat. De vrijwilligers zijn met haar aan het werk, ze zoekt een rustig gezin waar ze op haar gemakje kan wennen en niet perse opgepakt wordt. Ze komt wel los maar heeft tijd nodig.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius injectie, Eurpees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland
 
Voor Denisa is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26.29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ouder dan 12 en rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   wij adviseren een broertje of zusje
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €175,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram