Home » Déjà is Geadopteerd

Déjà is Geadopteerd

Bio

 Naam   Déjà
 Geboortedatum   22-7-2017
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, aanhankelijk
 Land van herkomst   Nederland

Déjà is een speelse kat die ook lekker haar eigen ding doet. Ze vind het fijn als er mensen in huis zijn en komt dan zo nu en dan even een aai halen of kroelen. Ze vind het leuk om te spelen met dingen die daar niet voor bedoeld zijn: tiewraps en propjes papier bijvoorbeeld. Ze vind het fijn om lekker op haar eigen plekje de boel in de gaten te houden en is erg nieuwsgierig als je iets in huis doet. Tijdens het schoonmaken komt ze bijvoorbeeld even kijken of je het wel allemaal goed doet. Ook heeft ze soms haar gekke uurtje en rent dan door het huis en speelt graag 'verstoppertje/pakkertje'.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en reiskosten.

Voor Déjà is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,18. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja, mits gewend aan het samenleven met katten
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram