Home » Davina

Davina

Davina is een heel lief en knuffelig meisje. Ze is heel sociaal, vriendelijk en komt naar je toe om aandacht te vragen. Ze laat zichzelf omvallen met een "bumb" en dan met haar buik omhoog zodat ze een lekkere buikscrub van je kan krijgen. Ze is heel grappig van karakter. Ze slaapt graag samen met haar verzorgers en ze is dol op spinnen. Knuffelen, spinnen en kroelen is de reden van haar bestaan. Ze wordt het "wheel of cuddles" genoemd, ze tolt zich in het rond om zich aan alle kanten te kunnen laten kriebelen.

Ze kan goed overweg met Belinda maar is ook heel makkelijk met andere katten. Ze heeft hoe dan ook een poezenvriendje nodig om mee te spelen.

Op een regenachtige dag was onze lieve rescuer Lily uit Burgas door een slechte wijk. Ze zag Davina in haar ooghoek in een klein zijstraatje op straat zitten. Als een kat zich niet verstopt als het regent, is er iets heel erg mis. Ze remde direct en keerde om. Daar lag ze op straat, naast een grote vuilnisbak. Ze was heel mager en ziek en ze was ook bang. Maar ze had bovenal heel erg veel honger. Zodra Lily haar eten liet zien begon ze koekjes te maken. Zo blij was ze daarmee. Ze spinde van geluk. Ze kon haar heel makkelijk pakken en meenemen. Ze spinde de hele weg naar huis, 30 kilometer lang. Ze stopte geen seconde, zo dankbaar was ze voor haar volle buikje en de warme plek die ze had. Vanaf dat moment is ze altijd een lief en liefdevol meisje gebleven.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Davina
Geboortedatum
21-08-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Extreem knuffelig, lief, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram