Menu Sluiten

Daria – 2 is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Daria
 Geboortedatum   7-5-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, geboren met afwijkende vingers
 Karakter   lief, rustig, knuffelig
 Land van herkomst   Bulgarije

 Daria is een gezonde poes, ze is geboren met een afwijking in haar pootje waardoor haar vingers anders staan dan normaal. Ze kan er gewoon mee bewegen en lopen. Ze is lief, vriendelijk, knuffelig en rustig. Ze is dol op slapen en eten. Ze is niet zo heel erg groot, wel een beetje stevig. Daardoor ziet ze er wat groter uit.

 Daria is hoogzwanger gevonden voor een grote winkel buiten het stadje, midden in de velden. Er is alleen maar een grote winkel, verder niets. Iemand had haar daar duidelijk achtergelaten. Ze beviel in de opvang, op één kitten na zijn haar kindjes geadopteerd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,39. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkom
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-