Home » Daniela is Geadopteerd

Daniela is Geadopteerd

Daniela is een lieve, rustige knuffelpoes. Ze is super sociaal en ze is dol op mensen. Ooit was Daniela een huispoes maar haar eigenaar moest opgenomen worden in een psychische instelling. De familie gooide haar op straat. Helaas komt dat in Bulgarije nog vaak voor. De buren belden onze rescuer en die schoot gelukkig te hulp. Nu zoeken we een echt eigen fijn huisje voor haar.

Aangekomen in Nederland leren we Daniela kennen als een lieve, onderdanige poes. Ze heeft een rustig en vriendelijk karakter. Ze kan goed overweg met Marina, maar ze zou met veel poezen goed overweg kunnen.

Daniela op YouTube: Klik hier

Daniela op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Daniela is Geadopteerd
Geboortedatum
01-03-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, knuffelig, sociaal, mensgericht
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram