Menu Sluiten

Dali

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Dali
 Geboortedatum   5-12-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   angstig, rustig
 Land van herkomst   Spanje

Dali komt van een plek waar men het niet zo nauw nam met de verzorging van honden en al helemaal niet bezig was met de vraag of het verstandig is om ongesteriliseerde teven en ongecastreerde reuen bij elkaar te houden. Met als resultaat dat er dan ongewenste pups komen. Verder waren de honden erg bang en werden ze mishandeld. 

Dali zit inmiddels in het asiel en hij kwam erg angstig binnen. Hij kwam de eerste week niet uit zijn mand. Gelukkig is hij inmiddels wat gewend en hij heeft gemerkt dat de verzorgers hem niks doen. Hij gaat nu naar buiten met de groep en geniet heerlijk van het vrij rondlopen. Dali lijkt wat ouder dan hij is door zijn witte snuitje. Maar het is echt nog een jonge hond. Hij is rustig en zou het goed doen bij een andere stabiele, sociale hond. Kleine kinderen zijn niet zo´n goed idee, omdat hij al wat angstig is van zichzelf. 

Toch zien ze in het asiel ook zeker vooruitgang. Hij komt wel los en ze verwachten dat hij over een tijdje zelf komt vragen om knuffels.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees Paspoort, bloedtest (negatief middelandse zeeziektes), vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   nee, te onzeker
 Kan met andere hond  ja
 Heeft andere hond nodig   ja
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €275,-