Home » Dakota is Geadopteerd

Dakota is Geadopteerd

Dakota
received_698101127483890
received_284372922896327
previous arrow
next arrow
Dakota
received_698101127483890
received_284372922896327
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Dakota
 Geboortedatum   16-5-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix pers
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, knuffelig
 Land van herkomst   Bulgarije

Dakota is een rustige, kalme knuffelkat. Ze is dol op het leven in een huis. Slapen, knuffelen, eten, slapen, knuffelen eten etc. Ze is een geweldig huisdier. Ze zal je niet lastig vallen als je bezig bent. In de opvang woont ze met twee andere katten samen, maar liever is ze lekker alleen met haar mens.

Dakota is naast het afval achtergelaten. Samen met haar kattenbak, haar bakjes en haar dekentjes. Gelukkig werd ze snel gevonden door een vriend van de verzorgster. Die nam haar mee naar huis. Ze was heel relaxed, totaal geen stress. Ze miste haar oude eigenaren in ieder geval niet.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja, niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend, maar waarschijnlijk wel met rustige honden
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram