Home » Curry is Geadopteerd

Curry is Geadopteerd

Curry 04
Curry 03
Curry 02
Curry 01
Curry 07
Curry 06
Curry 05
previous arrow
next arrow
Curry 04
Curry 03
Curry 02
Curry 01
Curry 07
Curry 06
Curry 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Curry
 Geboortedatum   1-6-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief en knuffelig
 Land van herkomst   Spanje

Curry kwam aan in het asiel. Hij voelde zich verlaten en depressief en hij stopte met eten. Hij zat bang in zijn bedje. Hij riep om hulp. De vrijwilligers deden wat ze konden en gaven hem zoveel aandacht als nodig was. Gelukkig was er een fostergezin dat plek voor hem wilde maken. Curry nam plaats op de bank en in zijn hart, en Curry voelde zich weer geliefd. Hij kreeg weer lol in zijn leven en hij liet zijn fostemens zijn nobele, van nature lieve en liefkozende kant zien. Curry is weer een blije jongen, klaar voor een echt eigen huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of in afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram