Home » Curly is Geadopteerd

Curly is Geadopteerd

image004
image011
image010
image009
image008
image007
image006
image005
image003
image002
image001
previous arrow
next arrow
image004
image011
image010
image009
image008
image007
image006
image005
image003
image002
image001
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Curly
 Geboortedatum   16-9-2021
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   super sociaal, speels, dol op andere katten
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Curly is een hele sociale kat. De eerste paar dagen kan hij even een beetje tijd nodig hebben om te snappen waar hij is, maar als hij het snapt, dan is het een ongelofelijke knuffel. Hij is lief, knuffelig, grappig en leuk. Hij heeft een gedraaide staart. Hij is speels, en hij heeft echt een kattenvriendje nodig, liefst nog meer. Hij kan absoluut niet geplaatst worden als solo kat. Hij is dol op knuffelen met soortgenootjes. Hij loopt graag samen met de andere katten rond, staart aan staart. Hij slaapt altijd samen met andere katten. Hij zoekt nooit de eenzaamheid op. Hij is heel vriendelijk naar andere dieren, en is graag met ze in contact.

Curly is gevonden als baby, hij was gezond maar in de verkeerde plaats. De verzorgster stopte de auto om een vriend uit te laten stappen en ze zag een kleine schoenendoos onder een boom. In Bulgarije gaat een rescuer dan meteen kijken wat er in de doos zit. Vaak zitten er levende dieren in. En ja hoor, ook deze keer was het raak. Er zat een baby poesje in. Er was een winkel in de buurt, daar wisten ze te vertellen dat hij er vanaf die ochtend stond, meer wisten ze niet. Hij was gezond, maar het was koud buiten, hij was alleen en bang. Hij verroerde zich niet, ook niet toen hij op het pad was waar honden werden uitgelaten. Hij zou dit niet overleven. Veel mensen moedigen daar hun hond aan om de kat te doden. Deze eenzame baby werd dus mee naar de opvang genomen. De kronkelstaart kreeg hij later toen hij opgroeide.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, hoe meer hoe beter
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   185,- adoptiebijdrage en 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram