Home » Crash is Geadopteerd

Crash is Geadopteerd

Crash is een ongelofelijk lieve hond. Hij ziet er helaas wat gewoontjes uit, maar kijk eens op zijn YouTube filmpje om te zien hoe ongelofelijk lief hij is. Zo'n diertje hoort toch niet in een kil asiel thuis. Crash is achtergelaten voor de deur van een kliniek, ze hadden hem aan een boom gebonden en daar stond hij afgedankt te wachten om gevonden te worden. Nu zit hij in een gemeenteasiel in de hoop dat iemand hem een fijn huisje wil geven, voor de winter ingaat.

We hebben Crash over laten komen naar Nederland en wat is het een lieve knul! Hij doet alles voor een aai en een knuffel en zijn doel in het leven is om lief voor je te zijn. Crash is enorm enthousiast en springt om je heen van blijdschap. Gewoon omdat je bestaat. En dat doet hij vanaf het moment dat hij je ziet. Hij is enorm makkelijk met andere honden, kan goed overweg met katten. Het is een extreme lieverd. Crash is niet overdreven druk maar wel heel graag bij je. En dat laat hij je graag zien.

Crash op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Crash is Geadopteerd
Geboortedatum
27-11-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ongeveer 10 kg
Gezondheid
goed
Karakter
heel sociaal, lief, goed gemanierd
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram