Menu Sluiten

Corso is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Corso
 Geboortedatum   22-5-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix Spaanse Mastin
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, rustig
 Land van herkomst   Spanje

Corso is gevonden bij een campo huis. Hij liep daar opeens rond en niemand wist waar hij vandaan kwam. Hij had geen chip dus zijn eigenaar kon niet worden gelokaliseerd. Waarschijnlijk is hij ontsnapt van een campo. Hij is opgehaald door het asiel. Er heeft niemand naar hem gevraagd en daarom is hij nu ter adoptie. 

Corso was in het begin heel bang in het asiel. Hij was duidelijk niet gewend aan contact met mensen en met andere honden. Inmiddels weet Corso dat de vrijwilligers lief zijn voor hem en komt hij graag bij ze voor een knuffel en een aai. Hij is nieuwsgierig naar wat ze aan het doen zijn. 

Corso is een grote kerel die niet veel kent, dus hij vraagt enig geduld om nieuwe dingen te leren. Hij is nog niet getest met katten, maar dat kan op aanvraag gedaan worden. Met andere honden is hij goed, als hij begeleid wordt met de introductie. Het is een grote lieve knuffelbeer.

Adoptiebijdrage is inclusief vaccinatie, chip, Europees paspoort, bloedonderzoek (negatief), castratie, reis naar Nederland en verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   onbekend
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   295,-