Home » Conguito is Geadopteerd

Conguito is Geadopteerd

Bio

 Naam   Conguito
 Geboortedatum   1-11-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Conguito deelt zijn kennel met Jon Snow, Marzapán, Tyrion en anderen. Hij is heel sociaal met andere katten. Echt een gezelschapsdier. Conguito is een kat die niet de hele dag alleen moet blijven en ook liever niet als kat alleen. In het asiel kwam hij de verzorgers altijd meteen begroeten als ze in de kennel kwamen In de opvang in Nederland hebben we Conguito leren kennen als een aardige jongen. Hij is graag in de groep en knuffelt ook erg graag met mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius-injectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie en vlucht naar Nederland.
 
Voor Conguito is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Marzapan
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram