Home » Coke is Geadopteerd

Coke is Geadopteerd

Het verhaal van Coke van zijn verzorgster in het asiel: Coke werd verstopt onder een boom gevonden in een gecontroleerde kattenkolonie. Iemand heeft hem daar achtergelaten en de kolonievoeder heeft ons onmiddellijk gebeld om ons dit te laten weten. Coke liet zich zonder problemen oppakken en was vanaf het eerste moment dankbaar voor de verzorging en liefkozingen. Coke is een super aanhankelijke kat en afhankelijk van de mens, hij heeft een rustig karakter en vindt het heerlijk om bij je te liggen en liefkozingen te ontvangen. Hij is een zeer volgzame kat en is op elk moment bereid huisdieren te ontvangen. Coke kan goed overweg met andere katten, maar hij heeft ze niet nodig, hij wil zijn eigen ruimte hebben en deze delen met mensen. Coke kan leven met honden die rustig zijn en hem de ruimte geven.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Coke is Geadopteerd
Geboortedatum
01-01-2020
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, mensgericht, rustig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
niet teveel
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
ja, mits ze hem ruimte geven
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram