Home » Clara is Geadopteerd

Clara is Geadopteerd

Clara (4)
Clara (3)
Clara (5)
Clara (6)
Clara (7)
previous arrow
next arrow
Clara (4)
Clara (3)
Clara (5)
Clara (6)
Clara (7)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Clara
 Geboortedatum   1-1-2022
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk, mensgericht
 Land van herkomst   Spanje (2)

Clara is een heel aanhankelijke en vriendelijke poes voor mensen. Andere katten vind ze niet echt nodig. Honden ook niet.  Vroeger leefde ze samen met kinderen, dat vindt ze gezellig. In het asiel is geen ruimte, dus ze leeft met andere poezen samen, maar ze is zelfstandig en is meer een single-cat. Een vriend van het asiel woonde samen met 70 katten. Plotseling overleed de vriend en de katten waren plotsklaps dakloos. Clara zoekt een fijn huisje, zonder teveel "poes"pas.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  beperkt
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   liever niet
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram