Menu Sluiten

Chop is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Chop
 Geboortedatum   11-11-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   Dobberman mix
 Grootte   medium
 Gezondheid   goed
 Karakter   puber, verder lief
 Land van herkomst   Spanje
Chipi (geadopteerd in België) en Chop zijn afgegeven aan het asiel. De mensen zeiden dat ze er al twee hadden en dat was genoeg. In ieder geval hebben ze ze afgegeven en niet zomaar op straat gezet. Waarschijnlijk is het een dobberman mix. Ze hadden zware giardia die moeilijk onder controle te krijgen was, daardoor hebben ze vrij lang in een kennel gezeten, terwijl het een energiek duo is.
 
Chipi en Chop waren nog heel klein toen ze binnenkwamen. Ze zijn heel sociaal en lief. Ze moeten nog veel leren, maar willen dat ook graag. 
 
Chop zoekt een familie die bekend is met deze rassen en consequent is. Met hem naar een hondenschool gaan is zeer gewenst.

 

Chop was via een andere stichting geadopteerd in België, maar de adoptanten kregen onvoldoende grip op hem in combinatie met een gezin met kleine kinderen en nog een andere jonge reu. Chop heeft een ervaren begeleiding nodig en als er een andere hond in huis is, is het gewenst dat die hond stabiel is en duidelijke leiding geeft. Chop is aan het puberen en zoekt zijn grenzen op. Hij heeft veel energie, hij is niet geschikt voor een flatje en hij heeft een mens nodig die veel met hem gaat ondernemen. Wij raden absoluut een hondencursus aan.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, België
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   ja
 Kan met kinderen   ouder dan 12
 Kan met andere honden  ja, maar moet wel aan gewerkt worden
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   nee
 Adoptiekosten   €275,-