Home » Chipy is Geadopteerd in Bulgarije

Chipy is Geadopteerd in Bulgarije

Chipy is waarschijnlijk de vader van de babies Moly en Doly. Ze zaten samen met hun moeder Chara in het gemeenteasiel en maken daar geen schijn van kans. De familie is gelukkig door onze rescuevrienden in Kazanlak mee naar hun opvang genomen, waar ze in ieder geval voor nu veilig zijn. Chipy is heel vriendelijk met mensen en andere honden. Hij is ongeveer 25 tot 30 cm hoog en weegt ongeveer 6 kilo. Het enige wat we over hun achtergrond weten is dat ze bij een arme familie woonden. Die kon waarschijnlijk niet meer voor ze zorgen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Chipy is Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
09-08-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 6kg
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, gezellig
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram