Menu Sluiten

Chili is Gereserveerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Chili
 Geboortedatum   21-5-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig
 Land van herkomst   Spanje

Chili en Pepper werden al een paar dagen gespot ergens op straat in de urbanisatie bij het asiel. Een meisje gaf ze eten, maar in het begin waren ze nog wat schuw. Na een paar dagen had ze hun vertrouwen en kon ze de twee jongens zo oppakken. 

Chili is wat rustiger dan Pepper. Chili ligt graag in zijn mandje, hij kan het prima vinden met Pepper en Denver met wie hij de kennel deelt. Het asiel verwacht geen probleem met kinderen en met honden kunnen ze wel leren. 

Chili en Pepper hebben een poos in het quarantaine hok gezeten samen en moesten nogal bijkomen van de schok om in het asiel te zijn. Nu zitten ze in een iets ruimer gedeelte van het asiel en dat vinden ze wel fijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin, balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   ja, Pepper
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €250,-