Home » Cherry - 3 is Geadopteerd in Bulgarije

Cherry - 3 is Geadopteerd in Bulgarije

Cherry heeft een vriendje nodig. Een poes of een hond, dat maakt niet uit, maar ze kan niet helemaal solo. Cherry is nog in de groei, maar we verwachten niet dat ze heel groot wordt. Ze is heel lief. Het is een knuffelige en speelse pup. Ze is dol op een speelgoedegel. Ze leeft in de opvang in Bulgarije samen met een kat, die twee spelen samen. Ze rennen samen door het huis, elkaar achtervolgend. Ze rollebollen over de vloer. Cherry is dol op gras. Als ze op het gras loopt gaat ze vrolijk springen, ze ruikt eraan, ze rent erin rond. Ze wordt er helemaal blij van. Ze laat haar verzorgers lachen met haar capriolen.

Cherry werd gebruikt om te bedelen. Een bedelaar in de stad gebruikt hondjes om geld af te troggelen van mensen. Hij zorgt slecht voor ze maar de wet helpt de hondjes niet. De dames rescuers hebben inmiddels een eigen manier gevonden om de hondjes toch bij de man weg te halen. Hij zorgt slecht voor ze. Cherry werd al aan het werk gezet toen ze nog puppymelk nodig had. Ze zit inmiddels in een gastgezin en is geent en gechipt, ze kan op reis naar Nederland. Natuurlijk mag ze niet meer werken voor haar brokjes. Ze moet vanaf nu genieten van een fijn hondenleventje. Samen met een honden of poezenvriendje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Cherry - 3 is Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
01-12-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, 4 maanden oud ca 4kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, knuffelig, blij
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administartiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram