Home » Cherokee is Geadopteerd in Spanje

Cherokee is Geadopteerd in Spanje

Cheorkee mist een beentje. Dat heeft het asiel moeten amputeren. Hij is in het begin een beetje eenkennig maar dat gaat snel over. Met kinderen willen we een beetje voorzichtig zijn, door zijn handicap. Hij kan met kinderen overweg, maar ze moeten hem wel kunnen respecteren zoals hij is.

Sara, Cherokee en Lucero zijn drie boerenfoxjes die uit hetzelfde huis komen. De gemeente heeft ze weggehaald bij de eigenaar, ze werden niet goed behandeld. Cherokee had een half een geamputeerd been, het meest waarschijnlijke is dat hij met zijn been in een val heeft gezeten. De rest van zijn beentje is daarmee geamputeerd in het asiel.

Cherokee op YouTube: Klik hier

Cherokee op YouTube: Klik hier

Cherokee op YouTube: Klik hier

Cherokee op YouTube: Klik hier

Cherokee op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Cherokee is Geadopteerd in Spanje
Geboortedatum
17-01-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
goed, been geamputeerd
Karakter
moet je even leren kennen, daarna heel lief
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Nee
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram