Menu Sluiten

Chelsea

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Chelsea
 Geboortedatum   11-8-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal / groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, rustig
 Land van herkomst   Bulgarije

Chelsea is een hele lieve rustige kat. Ze is dol op knuffelen met haar mens. Ze probeert soms te spelen, maar ze snapt het concept nog niet helemaal. Ze was gewend om alleen te zijn (als kat in een gezin), maar in de opvang moest ze leren leven met andere katten. Dat ging steeds beter, maar ze kan ook alleen wonen met een mens / gezin. Het is een vrij grote lieve kat.

Chelsea was drie jaar lang gewoon een gezellige en geliefde huispoes. Helaas, het gezin kreeg een baby en dat was de reden haar de deur uit te zetten. Chelsea was echt depressief in de eerste periode nadat ze was afgestaan. Ze was gewend aan mensen die haar liefhadden en opeens was dat er niet meer. Ze moest de aandacht gaan delen. Ze mocht bij de kittens wonen, om wat minder stress te krijgen en dat beviel haar goed. Ze werd snel rustig en knuffelig. Tussen de kittens haalde ze allerlei capriolen uit om maar aandacht te krijgen van de verzorgster.

Hoewel we het oude paspoort van Shelsea niet hebben, weten we dat ze altijd geent is en ze Shelsea heeft geen medische geschiedenis. Ze ging naar dezelfde dierenarts als waar de verzorgster komt.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland en indien mogelijk castratie.

 

 

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits gewend aan katten
 Adoptiekosten   €190,-