Home » Charlota – 2 is Geadopteerd

Charlota - 2 is Geadopteerd

CARLOTA 01
CARLOTA 02
CARLOTA 03
CARLOTA 04
CARLOTA 05
previous arrow
next arrow
CARLOTA 01
CARLOTA 02
CARLOTA 03
CARLOTA 04
CARLOTA 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Carlota
 Geboortedatum   15-3-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (2)

Carlota en haar broertjes Camilo, Charlie en zusje Coco zijn geboren in de campo in de buurt van het huis van een vrijwilligster van het asiel. De moeder zocht een rustige plek om haar kindjes ter wereld te brengen. Ze zijn naar het asiel gebracht maar hadden het geluk dat ze al weer snel weg mochten naar een opvang.

Carlota is een prachtige verschijning. Ze is lief en sociaal. Ze speelt graag met de andere katten in huis. Ze kan ontzettend hard spinnen en vindt het heerlijk om geknuffeld en geaaid te worden. Ze wil graag verhuizen met één van haar broertjes of zusje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Charlie - 2, Coco - 2 of Camilo
 Kan met honden   waarschijnlijk wel
 Adoptiekosten   250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram