Home » Chara - 2 is Geadopteerd

Chara - 2 is Geadopteerd

Chara is de moeder van Moly en Doly, waarschijnlijk is Chipy hun vader. De familie zoekt een veilig huisje. In Bulgarije woonden ze bij een arme familie in huis. De familie verdween opeens op een dag. De hondjes belandden in een gemeenteasiel waar ze in gevaar zijn. Moeder Chara is een vriendelijk dier, ze wordt graag aangehaald. Gelukkig is de familie al in veiligheid gebracht door onze bevriende rescuers in de regio. Daar kunnen ze niet blijven, het is een opvang voor gehandicapte dieren. Chara is een lieve, aanhankelijke dame. Ze is geen blaffer, meer een knuffelaar.

Chara is een heel leuk hondje. Ze kan goed overweg met de andere honden in de opvang. Ze speelt graag met mensen en kinderen. Ze is vrij energiek, speelt graag en is een heerlijk huisgenootje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Chara - 2 is Geadopteerd
Geboortedatum
12-05-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 4 - 5 kg, ca 25/30 cm
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, mensgericht, speels
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram