Home » Chanel - 2 (Regio Rotterdam)

Chanel - 2 (Regio Rotterdam)

Chanel werd gevonden in de omgeving van het asiel, ze was amper 4 maanden oud en verkeerde in een zeer slechte gezondheid. Ze had een ernstige ademhalingsaandoening, was erg mager en ondervoed. Het duurde lang voordat ze herstelde omdat ze het ook moeilijk had in het asiel en erg verdrietig was, maar nu is ze een gezonde kat en gaat het goed, al heeft ze een thuis nodig waar ze gelukkig kan zijn.

Chanel is een beetje verlegen en wantrouwig tegenover vreemden, ze probeert alleen weg te rennen als ze bang is maar ze valt niet aan, als je haar aanraakt laat ze zich strelen. Maar ze kiest het liefst wanneer ze dichtbij je komt, ze strijkt graag tegen je benen aan en ze houdt van natvoer. Chanel kan goed overweg met andere katten, ze is onderdanig, vriendelijk en speels met ze.

Aangekomen in Nederland laat Chanel zien dat ze een lieve poes is. Direct na de spannende reis mochten we haar aaien. Ze is een lieve, wat onzekere dame. Ze is bevriend met Rebeca. Chanel geniet van lekker op het grote bed liggen, het allerliefste in het zonnetje of lekker tegen de verwarming als het koud is. Ze kan prima overweg met de andere katten en inmiddels is ze ook goed gewend aan de honden (van klein tot groot). Chanel is heel knuffelig als ze haar knopje omzet, maar je moet echt even geduld met haar hebben. Haar zachtaardige karakter is er, maar ze heeft duidelijk geleerd dat ze niet alle mensen meteen kan vertrouwen. Ze heeft tijd nodig om aan je te wennen. Als ze gewend is, is ze dol op knuffelen en kroelen en ze ligt graag samen met een andere poes naast elkaar. Niet zozeer verstrengeld maar meer vriendschappelijk dicht bij elkaar. In de opvang doet ze dat voornamelijk met Rebeca.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Chanel - 2 (Regio Rotterdam)
Geboortedatum
25-03-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Verlegen, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Vanaf 10 jaar en rustig
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram