Menu Sluiten

Chance

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Chance
 Geboortedatum   11-9-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, speels, vrolijk
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Chance is een heel lieve poes. Ze is speels, knuffelig, vrolijk en vol positieve energie. Ze is nieuwsgierig en levendig.

Ze zou goed samen kunnen met eenogige Yuki. Ze zijn samen opgegroeid.

Op een dag reed de verzorgster een verkeerde afslag in. Ze was aan het zoeken naar de goede weg en zag iets bewegen op de weg. Gelukkig was het nog niet druk op de weg, een paar uur later zou het er heel druk zijn geweest en was ze in groot gevaar. Chance drukte zichzelf dicht tegen de weg, zo bang was ze. Eerst dacht de verzorgster dat ze iets gebroken had, maar gelukkig viel dat mee. Ze was gewoon heel erg bang. Ze was een kleine bange baby. Chance had zichzelf als een kameleon een gemaakt met de weg waardoor ze bijna aangereden was. Toen ze veilig was duurde het een paar dagen voor ze bijgekomen was. Daarna werd ze een heel lieve en blije poes.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Yuki
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-