Home » Chak is Geadopteerd

Chak is Geadopteerd

Chak werd door een auto tegen zijn hoofd aangereden. Zijn hele neus was opgezwollen, hij had bloedingen in de hersenen en ogen. Hij kon niet opstaan en bewegen. Hij werd lange tijd behandeld, maar hij slaagde erin te herstellen. Nu is hij de beste jongen, op zoek naar een furever home.

Uit de opvang in Nederland: Chak is een lieve en prachtige kat en heeft totaal geen last van zijn vroegere trauma. Hij is sociaal, maar zeker niet onderdanig en komt op voor zijn plekje. In het begin is hij wat voorzichtig maar dol op aaien en knuffels en komt graag op schoot of naast je liggen als je daar de tijd en rust voor neemt. Hij speelt soms iets te enthousiast met de kleinere kittens en zoekt daarom een leeftijdsgenootje als maatje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Chak is Geadopteerd
Geboortedatum
12-03-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram